Vivo

vivo | Villeroy & Boch hűségakció

KEDVES VÁSÁRLÓNK! 

 

Fedezze fel a vivo | Villeroy & Boch csoport kiváló minőséget kedvező áron.

A vivo egy modern életstílust képviselő márka, ami hosszú hagyományokra tekint vissza a Villeroy & Boch csoporton belül. A cég a megszokott Villeroy & Boch minőséget a napi használathoz igazított, funkcionális formatervezéssel ötvözve alkotta meg a vivot. A termékcsalád segít neked abban, hogy kedvenc ételeidet ízlésesen oszthasd meg családoddal, barátaiddal és ismerőseiddel. Használatával a konyha vagy az étkezőasztal már nemcsak egyszerűen étkezésre szolgál, hanem a társasági együttlét és a kikapcsolódás élményét is nyújtja.

„Amiben örömét leli, azt vegye komolyan. Minden nap.”  

 

JÓ PONTGYŰJTÉST KÍVÁNUNK!
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
 

A PONTGYŰJTÉS MENETE  

  1. Vásárolj 2021. február 11. és 2021. május 12. között bármelyik SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR Partner vagy SPAR Market áruházban!  

  2. Minden elköltött 1.000 Ft vásárlás után 1 db hűségpontot adunk, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetsz.

  3. A megjelölt termékek vásárlásával extra hűségpontokhoz juthatsz.

  4. Gyűjts össze egy pontgyűjtő füzetben 20 db hűségpontot és megvásárolhatod a 10-féle vivo – Villeroy & Boch termék egyikét a feltüntetett kedvezményes áron!

  5. Vásárláshoz add le a szükséges 20 pontot tartalmazó gyűjtőfüzetet a kiválasztott termékkel együtt a pénztárnál, és kollégáink azonnal érvényesítik a kedvezményt.

  6. A hűségpontok gyűjtése 2021. február 11-től 2021. május 12-ig tart. A hűségpontok beváltása 2021. február 11-től az árukészlet erejéig, de legkésőbb 2021. május 16-ig tart.

  7. A vivo Pincérkés kizárólag az INTERSPAR üzletekben, valamint az Extra ajánlattal rendelkező, kiemelt SPAR és SPAR partner üzletekben elérhető. Az INTERSPAR áruházak és az Extra ajánlattal rendelkező, kiemelt SPAR és SPAR partner üzletek listája a www.spar.hu/ajanlatok/extra-ajanlatok weboldalon és az áruházakban tekinthető meg.
Vivo

A külön pontgyűjtő füzetekbe beragasztott pontok nem vonhatók össze.

1 db pontgyűjtő füzettel 1 db termék vásárolható meg a feltüntetett kedvezményes áron, 20 db pont beragasztásával, a kedvezményes ár eléréséhez szükséges pont mennyiségét az adott termék mellett találod.

A hűségpontok készpénzre nem válthatók és csak ezen akcióban használhatóak fel.
A gyűjtőfüzetbe érvényesen 20 db pont ragasztható be.

A hűségakcióban résztvevő termékek hűségpontok nélkül is megvásárolhatóak, a hűségpont nélküli árakat keresd a termékek mellett!

A részletes részvételi szabályzat megtalálható a weboldalon és a hűségakcióban résztvevő áruházakban.

A hűségakció nem érvényes a SPAR Express és DESPAR üzletekben. A SPAR Online shop-ban csak hűségpont kiadás van, pontbeváltásra nincs lehetőség.

A termék jellemzői
  

vivo kés-kollekciónk széles választékával, minden kulináris kihívással bátran szembenézhetsz, legyen szó akár zöldségaprításról, hús vagy a friss lazac tökéletes szeleteléséről.
 
Az ergonomikus, rozsdamentes acél nyél tökéletesen irányíthatóvá teszi késeinket, ezáltal főzési praktikáid újabb magaslatokba emelkedhetnek.

 

 

Vivo
Vivo

Promóciós termékek 
 

Pontgyűjtés:

2021. február 11-től 2021. május 12-ig.

Pontbeváltás:

2021. február 11-től 2021. május 16-ig, illetve az árukészlet erejéig.