Hűségakció

Re-Generation és Koziol - Hűségakció

Környezettudatos. Praktikus.

KEDVES VÁSÁRLÓNK!
 

A fenntartható életmód támogatása különösen fontos a SPAR Magyarország számára. E hűségpromóciónkhoz két eltérő, de 100%-ban ökotudatos termékkört választottunk, ezzel is támogatva ezt a kulcsfontosságú ügyet.
A környezettudatosság napjainkban nem csak egy múló hóbort, hanem meggyőződés: Tudatosságot, Felelősséget és Szerepvállalást tükröz.

Nincs jobb érzés, mint valami régiből újat teremteni!

A promócióban résztvevő termékek mindegyike hozzájárul a fenntartható előállítási folyamatokhoz: a Re-Generation termékek újrahasznosított PET palackokból készülnek, míg a Koziol termékek alapanyaga 100%-ig újraolvasztható, így visszakerül a gyártási körforgásba. Ezekhez a termékekhez most jelentős kedvezménnyel juthatsz hozzá az elkövetkező időszakban!

A pontgyűjtő akció menete a már megszokott módon zajlik: minden 1.000 Ft vásárlás után jár egy hűségpont, melyeket összegyűjtve és a pontgyűjtő füzetbe ragasztva akár 71% kedvezménnyel vásárolhatod meg a gondosan válogatott környezettudatos termékeket. 

Köszönjük, hogy ismét velünk tartasz hűségakciónkban! Bízunk benne, hogy
a Koziol és Re-Generation termékek időtálló társai lesznek hétköznapjaidnak!

 

JÓ PONTGYŰJTÉST KÍVÁNUNK!

SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

 

A PONTGYŰJTÉS MENETE

 

  1. Vásárolj 2020. június 11. és 2020. szeptember 16. között bármelyik SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházban!

  2. Minden elköltött 1.000 Ft vásárlás után 1 db hűségpontot adunk, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetsz.    

  3. A megjelölt termékek vásárlásával extra hűségpontokhoz juthatsz.  

  4. Gyűjts össze 20 db hűségpontot és megvásárolhatod a 7-féle újrahasznosított PET palackból készült táska vagy a 3-féle praktikus Koziol termék egyikét a feltüntetett kedvezményes áron!

  5. Vásárláshoz add le a szükséges 20 pontot tartalmazó gyűjtőfüzetet a kiválasztott termékkel együtt a pénztárnál, és kollégáink azonnal érvényesítik a kedvezményt.  

  6. A hűségpontok gyűjtése 2020. június 11-től 2020. szeptember 16-ig tart. A hűségpontok beváltása 2020. június 11-től, az árukészlet erejéig, de legkésőbb 2020. szeptember 27-ig tart. 

A márkák bemutatása

Banner

Re-Generation

 

Ma már tudjuk, hogy az új a régi felhasználásával „regenerálható” - több szempontból sokkal jobb eredményekkel, mint korábban! 

A Re-Generation márka táskái a fogyasztók egy olyan generációja számára készültek, akik hisznek a jobb, tartósabb jövőben. Egy olyan jövőben, ahol kevesebb hulladék kerülhet hulladéklerakókba és az óceánokba. A PET palackok természetes tapintású és kiemelkedő tulajdonságú szövetekké alakíthatók: könnyű és ellenálló táskák és hátizsákok készítéséhez tökéletes alapanyag. A Smemoranda kollekció minden része újrahasznosított PET alapanyagból készült.

Hogy pontosan hány palackból? Keresd a termékek belső címkéjén is! 

Koziol

 

A Koziol 90 éve egyedülálló designt és kiemelkedő termékminőséget képvisel - a termékfejlesztéstől a csomagolásig az árucikkek Németországban készülnek - a fenntarthatóság jegyében.  

A termékeket hőre lágyuló műanyagból állítják elő, teljesen újrahasznosíthatók. Az eljárás reverzibilis, azaz megismételhető annyiszor, amennyiszer szükséges. Ezen felül minden Koziol termék tervezett használati életciklusa több mint 10 év.

Megnyerő design tiszta lelkiismerettel

Az egészséges táplálkozás körüli fokozottabb tudatosság ösztönöz minket arra, hogy a házi készítésű ételeket válasszuk az előre csomagolt és feldolgozott élelmiszerek helyett. Valamint az élelmiszer-pazarlás csökkentése tovább növeli az igényt arra, hogy otthon készítsük el napi ételeinket. Tudatos életvitelünknek elengedhetetlen momentuma a gondosan előkészített reggeli, tízórai vagy uzsonna.

A finom és egészséges snackek nélkülözhetetlen tartozéka a megfelelő tároló, szállító eszköz! Az eldobható ételes dobozok világa már a múlté, az újak világa pedig már az újrahasznosítható műanyagoké.

Banner
Hűségakció

Promóciós termékek

Pontgyűjtés:

2020. június 11-től 2020. szeptember 16-ig. 

Pontbeváltás:

2020. június 11-től 2020. szeptember 27-ig, illetve az árukészlet erejéig.