Parfüm

Parfüm - Hűségakció

TÖKÉLETES AJÁNDÉK MINDEN ALKALOMRA

KEDVES VÁSÁRLÓNK!
 

A tavaszi megújulás jegyében jelentkezünk újabb promóciónkkal: ezúttal nem használati tárgyakat, hanem parfümkülönlegességeket választhatsz jelentős kedvezménnyel hűségakciónkban.

Az illatok között férfi, női és uniszex változatok is helyet kaptak, így a széles választékból biztosan mindenki megtalálja az őt leginkább jellemzőt - nemtől és életkortól függetlenül. A választható parfümök természetesen a saját használat mellett időtálló ajándéknak is tökéletesek!

A pontgyűjtő hűségakció menete a szokásos: minden 1.000 Ft-os vásárlás után jár egy hűségpont, amelyeket összegyűjtve és a pontgyűjtő füzetbe ragasztva akár 62% kedvezménnyel vásárolhatod meg a márkás parfümöket. 

 

JÓ PONTGYŰJTÉST KÍVÁNUNK!

SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

 

A PONTGYŰJTÉS MENETE

 

  1. Vásárolj 2020. február 13. és 2020. április 15. között bármelyik SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházban!

  2. Minden elköltött 1.000 Ft vásárlás után 1db hűségpontot adunk, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetsz.

  3. Gyűjts össze 12 db hűségpontot és megvásárolhatod a 13-féle márkás prémium parfüm egyikét a feltüntett kedvezményes áron!

  4. Vásárláshoz add le a szükséges 12 pontot tartalmazó gyűjtőfüzetet a kiválasztott termékkel vagy termékkártyával együtt a pénztárnál, és kollégáink azonnal érvényesítik a kedvezményt.

  5. A hűségpontok gyűjtése 2020. február 13-tól 2020. április 15-ig tart. A hűségpontok beváltása 2020. február 13-tól, az árukészlet erejéig, de legkésőbb 2020. április 26-ig tart.
Parfüm

Promóciós termékek

Pontgyűjtés:

2020. február 13-tól 2020. április 15-ig.

Pontbeváltás:

2020. február 13-tól 2020. április 26-ig, illetve az árukészlet erejéig.

A külön pontgyűjtő füzetekbe beragasztott pontok nem vonhatók össze.

1 db pontgyűjtő füzettel 1 db termék vásárolható meg a feltüntetett kedvezményes áron, 12 db pont beragasztásával, a kedvezményes ár eléréséhez szükséges pont mennyiségét az adott termék mellett találja.

A hűségpontok készpénzre nem válthatók, és csak ezen akcióban használhatóak fel. A gyűjtőfüzetbe érvényesen 12 db pont ragasztható be.

A hűségakcióban résztvevő márkás prémium parfümök hűségpontok nélkül is megvásárolhatóak, a hűségpont nélküli árakat keresd a termékek mellett!

A részletes részvételi szabályzat megtalálható a www.spar.hu weboldalon és a hűségakcióban résztvevő áruházakban. Javasoljuk, hogy hűségpontjaidat folyamatosan váltsd be, és ne halaszd az akció végére az összes termék megvásárlását!

A hűségakció nem érvényes a SPAR express és DESPAR üzletekben.