KitchenAid


KEDVES VÁSÁRLÓINK!

Mióta a KitchenAid 1919-ben bemutatta a legendás robotgépét, erre az ikonikus örökségre építve egy komplett termékcsaládot hozott létre a szakácsok, séfek, pékek és sörfőzők számára – és mindazoknak, akik nem a munkájuk miatt használják, hanem a sütés-főzés öröméért.

A sütés-főzés során szabadjára engedhetjük a kreativitásunkat és ehhez minden nap jó lehetőséget kínálnak ezek a kiemelkedő minőségű eszközök: új ízeket, összeállításokat, fogásokat fedezhetünk fel.

A SPAR és a KitchenAid olyan prémium edényekből álló egyedülálló kollekciót kínál, amely nagy teljesítményre és tartósságra lett tervezve, így bátran kipróbálhatsz vele új recepteket, vagy megbolondíthatod az évek óta ízletesen készített ételeidet.

A KitchenAid kollekció tartós, kőből és öntöttvasból készült prémium edényeket tartalmaz: nemcsak profi főzésre és sütésre tervezték őket, hanem arra is, hogy stílusossá tegyék a tálalást. A matt fekete kő sütőedények csodás egységet mutatnak a bambusz fedőkkel, egyúttal könnyen tárolhatók a hűtő-, vagy a konyhaszek- rényben. Az öntöttvas edényeket kifejezetten úgy tervezték, hogy minden alkalommal hihetetlen eredményeket lehessen elérni velük a főzés-sütés közben, a perzseléstől a pirításon át a pörkölésig…

A kollekciót egy fekete edénykészlet és nélkülözhetetlen sütőformák egészítik ki. Az összes tartozékot kimagasló teljesítményre és tartósságra tervezték, így újra és újra elkészítheted bennük kedvenc ételeidet.

 

JÓ PONTGYŰJTÉST KÍVÁNUNK!
SPAR Magyarország Kft.

KitchenAid
KitchenAid

A PONTGYŰJTÉS MENETE 

  1. Vásárolj 2021. október 07. és 2022. január 26. között bármelyik SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházban!

  2. Minden elköltött 1.000 Ft vásárlás után 1 db hűségpontot adunk, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetsz.

  3. A megjelölt termékek vásárlásával extra hűségpontokhoz juthatsz.

  4. Gyűjts össze 5 vagy 15 db hűségpontot és megvásárolhatod a 16-féle KitchenAid termék egyikét a feltüntetett kedvezményes áron!

  5. Vásárláshoz add le a szükséges 5 vagy 15 pontot tartalmazó gyűjtőfüzetet a kiválasztott termékkel együtt a pénztárnál, és kollégáink azonnal érvényesítik a kedvezményt.

  6. A hűségpontok gyűjtése 2021. október 07-től 2022. január 26-ig tart. A hűségpontok beváltása 2021. október 07-től, az árukészlet erejéig, de legkésőbb 2022. február 06-ig tart.

  7. Az akcióban szereplő KitchenAid Öntöttvas lábas fedővel (30 x 24 cm, 5.6 l) kizárólag az INTERSPAR üzletekben, valamint a kiemelt SPAR és SPAR partner üzletekben elérhető.

 

A külön pontgyűjtő füzetekbe beragasztott pontok nem vonhatók össze.

1 db pontgyűjtő füzettel 1 db termék vásárolható meg a feltüntetett kedvezményes áron, 5 vagy 15 db pont beragasztásával, a kedvezményes ár eléréséhez szükséges pont mennyiségét az adott termék mellett találod.

A hűségpontok készpénzre nem válthatók és csak ezen akcióban használhatóak fel. A gyűjtőfüzetbe érvényesen 5 vagy 15 db pont ragasztható be, a minimálisan szükséges pontszám kedvezményes áron történő termékvásárláshoz 5 db pont. Erre tekintettel az 5/15 ponton felül a gyűjtőfüzetbe ragasztott 5 és 15 pont közötti töredékpontok elvesznek, azok megtérítésére/beszámítására nincs lehetőség.

A hűségakcióban résztvevő termékek hűségpontok nélkül is megvásárolhatóak, a hűségpont nélküli árakat keresd a termékek mellett!

Javasoljuk, hogy hűségpontjaidat folyamatosan váltsd be, és ne halaszd az akció végére az összes termék megvásárlását!

A hűségakció nem érvényes a SPAR Express és DESPAR üzletekben. A SPAR Online Shop-ban történő megrendelés és a drive-in átvétel esetében csak hűségpont kiadás van, pontbeváltásra nincs lehetőség.

KitchenAid
KitchenAid

Promóciós termékek 
 

Pontgyűjtés:

2021. október 7-től 2022. január 26-ig.


Pontbeváltás:

2021. október 7-től 2022. február 6-ig, illetve az árukészlet erejéig.