123

KitchenAid - Hűségakció

PROFESSZIONÁLIS TELJESÍTMÉNY, MŰVÉSZI DIZÁJN ÉS CSÚCSMINŐSÉG – MOST A KONYHÁDBAN IS!

KEDVES VÁSÁRLÓNK!


Ismét jutalmazzuk a hűségedet, a KitchenAid fennállásának 100. évfordulójának megünneplése alkalmából valami különlegessel szeretnénk meglepni a konyhai munka szerelmeseit! 

A KitchenAid prémium konyhai elektromos kisgépek és eszközök ikonikus márkája ötvözi a professzionális teljesítményt, a részletekre való aprólékos odafigyelést és a gondos kivitelezést.

Kivételes életstílust testesít meg, mellyel kifejezhetjük egyedi konyhai stílusunkat és hódolhatunk főzési szenvedélyünknek.

Legyél akár kezdő, akár már majdnem szakértő, a KitchenAid termékeket professzionális séfekkel együtt fejlesztik, így biztos megtalálod az ideális eszközöd, mely tökéletes társad lesz a konyhában.

A promócióban részt vevő termékek egytől egyig képviselik a márkát jellemző magas minőséget és hatékonyságot, új szintre emelve a konyhai kreativitást.

A KitchenAid pontgyűjtő hűségakció menete a már megszokott módon zajlik: minden 1.000 forint vásárlás után jár egy hűségpont, amelyeket összegyűjtve és a pontgyűjtő füzetbe ragasztva akár 78% kedvezménnyel vásárolhatod meg a stílusos és tartós konyhai eszközök egyikét. 
 

JÓ PONTGYŰJTÉST KÍVÁNUNK!
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

A PONTGYŰJTÉS MENETE
 

 

  1. Vásárolj 2019. október 10. és 2020. január 29. között bármelyik SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházban!

  2. Minden elköltött 1.000 Ft vásárlás után 1db hűségpontot adunk, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetsz.

  3. A megjelölt termékek vásárlásával extra hűségpontokhoz juthatsz.

  4. Gyűjts össze 15 vagy 20 db hűségpontot és megvásárolhatod a 13-féle KitchenAid termék egyikét a feltüntetett kedvezményes áron!

  5. Vásárláshoz add le a szükséges 15 vagy 20 pontot tartalmazó gyűjtőfüzetet a kiválasztott termékkel együtt a pénztárnál, és kollégáink azonnal érvényesítik a kedvezményt.

  6. A hűségpontok gyűjtése 2019. október 10-től 2020. január 29-ig tart.A hűségpontok beváltása 2019. október 10-től, az árukészlet erejéig, de  legkésőbb 2020. február 9-ig tart.

  7. Az akcióban szereplő KitchenAid Turmixgép kizárólag az INTERSPAR üzletekben elérhető. Az INTERSPAR áruházak listája a www.spar.hu weboldalon és az áruházakban tekintethő meg.

A külön pontgyűjtő füzetekbe beragasztott pontok nem vonhatók össze.

1 db pontgyűjtő füzettel 1 db termék vásárolható meg a feltüntetett kedvezményes áron, 15 vagy 20 db pont beragasztásával, a kedvezményes ár eléréséhez szükséges pont mennyiségét az adott termék mellett találja.

A hűségpontok készpénzre nem válthatók, és csak ezen akcióban használhatóak fel.

A gyűjtőfüzetbe érvényesen 15 db vagy 20 db pont ragasztható be, a minimálisan szükséges pontszám kedvezményes áron történő termékvásárláshoz 15 db pont. Erre tekintettel a 15/20 ponton felül, a gyűjtőfüzetbe ragasztott 15 és 20 pont közötti töredékpontok elvesznek, azok megtérítésére/beszámítására nincs lehetőség.

A hűségakcióban résztvevő KitchenAid termékek hűségpontok nélkül is megvásárolhatóak, a hűségpont nélküli árakat keresd a termékek mellett!

A részletes részvételi szabályzat megtalálható a www.spar.hu weboldalon és a hűségakcióban résztvevő áruházakban. Javasoljuk, hogy hűségpontjaidat folyamatosan váltsd be, és ne halaszd az akció végére az összes termék megvásárlását!

A hűségakció nem érvényes a SPAR express és DESPAR üzletekben.

123

Promóciós termékek

Pontgyűjtés:

2019. október 10-től 2020. január 29-ig.

Pontbeváltás:

2019. október 10-től 2020. február 9-ig,illetve az árukészlet erejéig.

Receptek

Valami újdonságra vágysz? Nézz szét receptjeink között és győződj meg hűségpromóciós termékeink sokoldalúságáról!