JBL

KEDVES VÁSÁRLÓNK!    

 

Köszönjük a folyamatos támogatásodat és hűségedet, most szeretnénk egy kis élményt hozni a mindennapjaidba! Tudományosan bizonyított, hogy a zene boldoggá tesz, ellazít és csökkenti a stresszt. A JBL-ben megtaláltuk a tökéletes partnert arra, hogy teljes mértékben élvezhesd a kedvenc zenéidet. A JBL mérnökei több mint 70 éve tervezik és tökéletesítik a hangzást a koncerttermekben, arénákban, valamint mozikban szerte a világon. Szakértelmüket kiváló minőségű hangszórókba, fej- és fülhallgatókba is átültették. Termékeik könnyen használhatóak, sőt közülük néhányat extra funkciókkal is elláttak. Mindegyik lenyűgöző, gazdag és mély JBL hangzással rendelkezik és segít túlélni a legintenzívebb edzést- vagy munkanapot. A hűségkampány választékát gondosan válogattuk össze: a mindennapi használatra szolgáló egyszerű megoldásoktól kezdve a robusztus, időjárásálló hangszórókig, amelyek erőteljes hangzást adnak bárhol. A promócióban való részvétel a megszokott módon egyszerű: minden 1.000 Ft-os vásárlás után egy hűségpont jár. Ragaszd be a matricákat a pontgyűjtő füzetbe, és ha összegyűlt húsz darab, akkor a beváltásnál akár 50%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg a csúcsminőségű JBL audio termékek egyikét.

 

JÓ PONTGYŰJTÉST KÍVÁNUNK!
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
 

JBL
JBL

A PONTGYŰJTÉS MENETE  

  1. Vásárolj 2021. május 20. és 2021. július 21. között bármelyik SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházban!  

  2. Minden elköltött 1.000 Ft vásárlás után 1 db hűségpontot adunk, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetsz. 

  3. Gyűjts össze 20 db hűségpontot és megvásárolhatod a 12-féle JBL termék egyikét a feltüntetett kedvezményes áron!

  4. Vásárláshoz add le a szükséges 20 pontot tartalmazó gyűjtőfüzetet a kiválasztott termékkel vagy termékkártyával együtt a pénztárnál, és kollégáink azonnal érvényesítik a kedvezményt.

  5. A hűségpontok gyűjtése 2021. május 20-tól 2021. július 21-ig tart. A hűségpontok beváltása 2021. május 20-tól, az árukészlet erejéig, de legkésőbb 2021. július 25-ig tart. 

  6. A JBL Xtreme 3 kizárólag az INTERSPAR üzletekben, valamint a kiemelt SPAR és SPAR partner üzletekben elérhető, a kiemelt üzletek listája a https://www.spar.hu/husegakcio-jbl/kiemelt-uzletek weboldalon és az áruházakban tekinthető meg. 

A külön pontgyűjtő füzetekbe beragasztott pontok nem vonhatók össze.  

1 db pontgyűjtő füzettel 1 db termék vásárolható meg a feltüntetett kedvezményes áron, 20 db pont beragasztásával, a kedvezményes ár eléréséhez szükséges pont mennyiségét az adott termék mellett találod. 

A hűségpontok készpénzre nem válthatók és csak ezen akcióban használhatóak fel.
A gyűjtőfüzetbe érvényesen 20 db pont ragasztható be.

A hűségakcióban résztvevő JBL termékek hűségpontok nélkül is megvásárolhatóak, a hűségpont nélküli árakat keresd a termékek mellett!

Javasoljuk, hogy hűségpontjaidat folyamatosan váltsd be, és ne halaszd az akció végére az összes termék megvásárlását!

A hűségakció nem érvényes a SPAR express és DESPAR üzletekben. A SPAR Online Shop-ban csak hűségpont kiadás van, pontbeváltásra nincs lehetőség.

JBL

Promóciós termékek 
 

Pontgyűjtés:

2021. május 20-tól 2021. július 21-ig.

Pontbeváltás:

2021. május 20-tól 2021. július 25-ig, illetve az árukészlet erejéig.

JBL termékekkel kapcsolatos telefonos műszaki segítségnyújtás: 06 30 115 8758
Hívj minket hétköznap 7.00 és 15.00 óra között, problémádtól függően igyekszünk telefonon keresztül azonnali megoldást találni!