1

KEDVES VÁSÁRLÓNK!

Gyermekeink fejlődése mindnyájunknak fontos, ezért most vásárlásaid mellé Hey Clay gyurmacsomagokat adunk ajándékba. Talán nem is gondoltad, de a gyurmázásnak rengeteg pozitív, hatása van. Fejleszti a szem-kéz koordinációt, a kreativitást, sőt még a gyerekek memóriáját és arányérzékét is. De az is bizonyított, hogy a gyurmák gyömöszölésének szorongás- és stresszcsökkentő hatása is van. És persze nem utolsó sorban, remek móka az egész családnak. Gyurmára fel!
A Hey Clay gyurmacsomagjait összegyűjtve a 18 féle divatos színből 12 féle szörny és űrlény figura állítható össze, melyek megalkotásához a Hey Clay applikációt hívhatjátok segítségül. A Hey Clay gyurma mindenféle mérgező anyagoktól mentes, biológiailag lebomló így a környezetet sem szennyezi. De ez még nem minden! A gyurmacsomagokban az egy darab színes gyurma mellett egy hűségpontot is találsz, 6 darabot összegyűjtve, az egyes figurák plüss másait is megvásárolhatod kedvezményes áron. Továbbá plusz gyurmacsomagokat, gyűjtő dobozt, gyurmakönyvet vagy komplett gyurma készletet is vásárolhatsz. 

 

JÓ GYURMÁZÁST KÍVÁNUNK!
SPAR MAGYARORSZÁG KFT.

hey clay
123
13
123

A külön pontgyűjtő füzetekbe beragasztott pontok nem vonhatók össze. 1 db pontgyűjtő füzettel 1 db plüss termék vásárolható meg a feltüntetett kedvezményes áron 6 db pont beragasztásával. A hűségpontok készpénzre nem válthatók és csak ezen promócióban használhatóak fel. A gyűjtőfüzetbe érvényesen 6 db pont ragasztható be. A hűségpromócióban résztvevő plüss termékek hűségpontok nélkül is megvásárolhatóak, a hűségpont nélküli árakat keresd a plüss termékek mellett! A részletes részvételi szabályzat megtalálható a www.spar.hu weboldalon és a hűségpromócióban résztvevő áruházakban. Javasoljuk, hogy hűségpontjaidat folyamatosan váltsd be, és ne halaszd a promóció végére a plüssök és egyéb kiegészítők megvásárlását. A hűségpromóció nem érvényes a SPAR Express és DESPAR üzletekben. A SPAR Online Shop-ban történő megrendelés és a drive-in átvétel esetében csak a minden elköltött 6.000 Ft vásárlás után járó ajándék gyurmacsomag érhető el, nincs lehetőség gyurmacsomag, egyéb kiegészítők, valamint plüssök (hűségponttal, vagy hűségpont nélkül történő) vásárlására. 

A hűségpontok gyűjtése, beváltása és a hűségpromócióban szereplő termékek (gyurmacsomag, plüssök, egyéb kiegészítők) elérhetősége: 2021.08.19-től 2021.10.03-ig, illetve az árukészlet erejéig tart.

123
123
123

Hey Clay karakterek

123
123
123
123

Így gyúrd a gyurmád!

Megszerezted a Hey Clay gyurmákat, de nem tudod, hogy kezdj neki? Nézd meg az alábbi videókat, amikben lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan tudod elkészíteni Terryt, Frizut és Behemótot! A videókat megállíthatod, visszatekerheted, így biztosan sikerülni fog. Jó gyurmázást! A többi figura elkészítéséhez töltsd le az ingyenes applikációt!

123
hey clay
123

Kiegészítő termékek

A kiegészítők megvásárolhatók hűségpontok összegyűjtése nélkül 2021.08.19-től 2021.10.03-ig, illetve az árukészlet erejéig.

123
1

A HEY CLAY applikáció a következő operációs rendszerekkel kompatibilis: Apple iOS11 vagy újabb, Android OS 5.0 vagy újabb.

Az Android és a Google Play logók a Google Inc. védjegyei, az Apple és az App Store logók az Apple Inc. védjegyei, az USA-ban és más országokban bejegyzett védjegyek. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatás-védjegye.