NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® - Hűségakció

Kedves Vásárlónk!


Vigyünk együtt színt a kávézásba legújabb pontgyűjtő akciónkkal! A NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® kávékapszulákat és kávégépeket úgy tervezik, hogy a velük készített ínycsiklandó italok minden egyes kortyában biztosan felfedezd a minőség és a stílus ízét.

A NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® rendszerek különlegessége, hogy a tejkapszuláknak köszönhetően pillanatok alatt varázsolhatsz tejes-habos kávécsodákat, anélkül, hogy tejet kellene habosítanod, vagy tejtartályt mosogatnod.

A pezsdítő eszpresszótól kezdve, a gyengéd forró csokin át, a habos latte macchiatoig italaink garantáltan elkápráztatják ízlelőbimbóidat, gyönyörködtetik a szemed és konyhádból egyenesen kedvenc kávézódba repítenek.
 

Ez a Kávézás Modern Művészete.


A SPAR Magyarország legújabb pontgyűjtő akciójában most megvalósíthatod otthonodban is a modern kávéházi élményt, hiszen a nagyszerű NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® kávégépek mellett ezúttal a márka exkluzív kávékapszuláihoz és különleges kiegészítőihez is kedvezményesen juthatsz hozzá.

Köszönjük, hogy ismét megtisztelsz bennünket bizalmaddal és bízunk benne, hogy örömödet fogod lelni ebben az újszerű kávéélményben!

A pontgyűjtés menete
 

 1. Vásárolj 2019. augusztus 15. és szeptember 25. között bármelyik SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházban.

 2. Minden elköltött 1.000 Ft vásárlás után 1 db hűségpontot adunk, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetsz.

 3. Gyűjts össze egy pontgyűjtő füzetben 10 vagy 30 db hűségpontot és megvásárolhatod a 8-féle NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® termék egyikét a feltüntetett kedvezményes áron! Amennyiben 30 pontot gyűjtesz össze egy gyűjtőfüzetben, választhatsz, hogy a 30 ponthoz tartozó kedvezményes áron vásárolod meg a kávéfőző gépek egyikét vagy 10 pontos termékből választasz 3 db-ot, mindhárom termék kedvezményes árának egyidejű megfizetése mellett.

 4. Vásárláshoz add le a szükséges 10 vagy 30 pontot tartalmazó gyűjtőfüzetet a kiválasztott termékkel/termékekkel együtt a pénztárnál, és kollégáink azonnal érvényesítik a kedvezményt.

 5. A hűségpontok gyűjtése:
  2019. augusztus 15-től 2019. szeptember 25-ig tart.
  A hűségpontok beváltása:
  2019. augusztus 15-től 2019. október 6-ig, illetve az árukészlet erejéig tart.

   
 • A külön pontgyűjtő füzetekbe beragasztott pontok nem vonhatók össze. 1 db pontgyűjtő füzettel a beragasztott pontok és választott termékek számától függően - 1 db termék vásárolható meg a feltüntetett kedvezményes áron, 10 illetve 30 db hűségpont beragasztásával, vagy 20 pont mellett 2 db termék vásárolható meg, mindkét termék kedvezményes árának egyidejű megfizetése mellett, illetve 30 db hűségponttal megvásárolható kedvezményes áron a kávéfőző gépek egyike vagy megvásárolható a 30 db ponttal 3 db termék 10 hűségpontos árhoz tartozó kedvezményes darabáron, mindhárom termék kedvezményes árának egyidejű megfizetése mellett. A gyűjtőfüzetbe lehetőség van 20 pontot beragasztani, ekkor 2 db termék 10 hűségpontos árhoz tartozó kedvezményes darabáron vásárolható meg, mindkét termék kedvezményes árának egyidejű megfizetése mellett. A gyűjtőfüzetbe érvényesen 10 db, 20 db vagy 30 db pont ragasztható be, a minimálisan szükséges pontszám kedvezményes áron történő termékvásárláshoz 10 db pont, továbbá a 10-zel maradék nélkül osztható 20 vagy 30 pont. Erre tekintettel a 10/20/30 ponton felül, a gyűjtőfüzetbe ragasztott 10 és 20 pont közötti, továbbá 20 és 30 pont közötti töredékpontok elvesznek, azok megtérítésére / beszámítására nincs lehetőség.

 • A hűségpontok készpénzre nem válthatók, és csak ezen akcióban használhatóak fel. A hűségakcióban résztvevő NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® termékek hűségpontok nélkül is megvásárolhatóak, a hűségpont nélküli árakat keresd a termékek mellett!

 • A részletes részvételi szabályzat megtalálható a www.spar.hu weboldalon és a hűségakcióban résztvevő áruházakban. Javasoljuk, hogy hűségpontjaidat folyamatosan váltsd be, és ne halaszd az akció végére az összes termék megvásárlását!

 • A hűségakció nem érvényes a SPAR express és DESPAR üzletekben.

Promóciós termékek

A hűségpontok gyűjtése:
2019. augusztus 15-től 2019. szeptember 25-ig tart.
A hűségpontok beváltása:
2019. augusztus 15-től 2019. október 06-ig, illetve az árukészlet erejéig.

Letöltések, információk