KEDVES VÁSÁRLÓNK!

Az American Tourister 1933-ban alakult, és mára a világ egyik legnagyobb bőröndmárkájává vált, a Samsonite csoport tagjaként. Termékeik széles választékában megtalálhatóak hétköznapi, üzleti és utazótáskák, valamint kiegészítők is. Az American Tourister termékei megjelenésében fiatalosak, vidámak és színesek, és megfizethető áron kaphatóak.

A jellegzetes, kiváló minőségi jellemzőkkel ellátott American Tourister kollekciók ötvözik a stílust és a praktikumot, bőröndök és táskák széles választékát fedik le, amelyek ideálisak a következő szabadidős vagy üzleti utazáshoz.

 

JÓ PONTGYŰJTÉST KÍVÁNUNK!
SPAR Magyarország Kft.

Promóciós termékek 
 

Pontgyűjtés:

2022. május 19-től 2022. július 27-ig.


Pontbeváltás:

2022. május 19. és 2022. július 31. között az árukészlet erejéig.

 

* Az Ön járatára és az utazást biztosító légitársaság csomagméreteire vonatkozó előírások eltérhetnek, ezért kérjük, erről előzetesen érdeklődjön az adott légitársaságnál!

** TSA = Travel Sentry® minősített zárral ellátott, számkombinációval lezárt bőröndöt a légi közlekedés során a biztonsági alkalmazottak egy speciális kulccsal ki tudják nyitni, és vissza is tudják zárni, így a zárszerkezet megrongálása nélkül el tudják végezni a biztonsági vizsgálatot.

 

A PONTGYŰJTÉS MENETE 

  1. Vásárolj 2022. május 19. és 2022. július 27. között bármelyik SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházban!

  2. Minden elköltött 1.000 Ft vásárlás után 1 db hűségpontot adunk, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetsz.

  3. A megjelölt termékek vásárlásával extra hűségpontokhoz juthatsz.

  4. Gyűjts össze 20 db hűségpontot és megvásárolhatod a 11-féle American Tourister termék egyikét a feltüntetett kedvezményes áron!

  5. Vásárláshoz add le a szükséges 20 pontot tartalmazó gyűjtőfüzetet a kiválasztott termékkel együtt a pénztárnál, és kollégáink azonnal érvényesítik a kedvezményt.

  6. A hűségpontok gyűjtése 2022. május 19-tól 2022. július 27-ig tart. A hűségpontok beváltása 2022. május 19-tól, az árukészlet erejéig, de legkésőbb 2022. július 31-ig tart.

A külön pontgyűjtő füzetekbe beragasztott pontok nem vonhatók össze.

1 db pontgyűjtő füzettel 1 db termék vásárolható meg a feltüntetett kedvezményes áron, 20 db pont beragasztásával. A kedvezményes ár eléréséhez szükséges pont mennyiségét az adott termék mellett találod.

A hűségpontok készpénzre nem válthatók és csak ezen akcióban használhatóak fel. A gyűjtőfüzetbe érvényesen 20 db pont ragasztható be. A hűségakcióban résztvevő American Tourister termékek hűségpontok nélkül is megvásárolhatóak, a hűségpont nélküli árakat keresd a termékek mellett!

A részletes részvételi szabályzat megtalálható a www.spar.hu weboldalon és a hűségakcióban résztvevő áruházakban.

Javasoljuk, hogy hűségpontjaidat folyamatosan váltsd be, és ne halaszd az akció végére az összes termék megvásárlását!

A hűségakció nem érvényes a SPAR express és DESPAR üzletekben. A SPAR Online Shopban történő megrendelés és a drive-in átvétel esetében hűségpontkiadásra és beváltásra is van lehetőség.

A fotók illusztrációk.

Aktuális extra pontos ajánlatunk!

Érvényesség:

2022. 06. 30 - 07. 06.