• erzsebet_utalvany.jpg

Szolgáltatások

Erzsébet utalvány

2012. október 15-étől Erzsébet-utalvány elfogadás a SPAR hálózatában is 

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a forgalmazó Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. tárgyalásai eredményeképpen 2012. szeptember 18-án aláírásra került a megállapodás a két szervezet között arról, hogy a SPAR üzletei is Erzsébet-utalvány elfogadó-helyek lesznek. 

A cafeteria típusú és a szociális étkezési típusú utalvánnyal 2012. október 15-étől, a gyermekvédelmi típusú utalvánnyal 2012. november 15-étől az ország valamennyi SPAR és INTERSPAR áruházában (33 INTERSPAR, 348 SPAR és City SPAR szupermarket) lehetővé válik az Erzsébet-utalvánnyal történő fizetés. A NÜSZ Kft. által forgalmazott cafeteria és szociális célú Erzsébet-utalvány fogyasztásra kész étel, a gyermekvédelmi típusú utalvány pedig fogyasztásra kész étel, ruházat, valamint tanszer vásárlására használható fel. 

Az Erzsébet-utalvány felhasználásából kizárt termékek:
-Kozmetikai termékek.
-Mosó- és tisztítószerek: minden, szappant és/vagy egyéb felületaktív anyagot tartalmazó anyag vagy készítmény, amelyet mosási vagy tisztítási folyamatokra szánnak.  A mosó- és tisztítószerek különböző formájúak lehetnek (folyékony, por, paszta, rúd, kocka, egyéb öntött formák, stb.), amelyeket háztartási, közületi vagy ipari célra forgalmaznak vagy használnak. 
-Dohány és dohánytermékek.
-Szeszesitalok: minden alkoholtartalmú ital, kivéve a gyógynövények gyógyászati jellegű szeszes kivonatát és az ezek felhasználásával készült terméket, továbbá az 1,2%-nál kevesebb alkoholtartalmú üdítőitalokat. 

Letölthető utalványminta

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról