Szolgáltatások

SPAR Ajándékkártya

Egy kártya, több tízezer ajándékötlet: a SPAR Ajándékkártya nem csak egy tökéletes ajándékötlet az Ön családtagjai, barátai és partnerei számára, de a napi bevásárlást is megkönnyíti Tovább

Ajánlatok

SuperShop hűségprogram

A SuperShop a legnagyobb többpartneres hűségprogram Magyarországon. Ismerje meg közelebbről! Részletek

plus

Szolgáltatások

Erzsébet utalvány

2012. Október 15-től Erzsébet utalvány elfogadás a SPAR hálózatában is. Tovább

Szolgáltatások

Utalványok

A SPAR-csoport üzleteiben a készpénzes és kártyás fizetés mellett lehetőség van utalvánnyal, ajándékkártyával történő fizetésre is. Tovább

Szolgáltatások

Közlemény

Közlemények, Szervízinfomációk és Archívum Tovább

plus

Szolgáltatások

Bankkártyás fizetés

Fizessen bankkártyával a SPAR-csoport áruházaiban! Tovább

Éves riport

Éves Riport

Energetikai szakreferens - Éves Riport 2017 Tovább

Szolgáltatások

Tisztelt Vásárlónk!

Az elektromos és elektronikus berendezésekkel kapcsolatos hulladékgazdálkodási tevékenységről szóló 197/2014. (VIII.1) Kormányrendelet értelmében az alábbi tájékoztatást adjuk az üzletünkben megvásárolt elektromos vagy elektronikus berendezésekkel kapcsolatban:

Az elektromos ill. elektronikus berendezések egy részében összetevőként lehetséges veszélyes  anyag, mely a környezetvédelmi előírásoktól eltérő használat vagy működtetés esetén nemcsak az emberi egészséget károsíthatja, hanem számos környezetvédelmi problémában igen fontos szerepet játszhat: az élővizek, a talajok ökológiai rendszereit is rombolhatja . Természetesen ez közvetett módon (pl. a szennyezett vízen, élelmiszeren, levegőn keresztül) visszahathat az emberi egészségre is.

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. termékei jellegükből adódóan elenyésző mértékben tartalmazhatnak veszélyes anyagnak számító összetevőt. Amennyiben szeretne meggyőződni az Ön által vásárolt termék alapanyagainak milyenségéről kérjük, küldje el a termék adatait (termék megnevezése, márkaneve, gyártója) a vevoszolgalat@spar.hu e-mail címre, s kollégáink készséggel válaszolnak a pontos összetevőkkel kapcsolatban.

Kiemelt fontosságot tulajdonítunk annak, hogy felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy ezen termékek hulladékká válása esetén semmiképpen ne helyezzék azokat a települési hulladék közé, azok a települési hulladékkal azonos gyűjtőedényben nem helyezhetők el, azokat elkülönítetten kell gyűjteni, annak ártalmatlanítása a települési hulladékkal együtt nem megvalósítható.

A hulladékká vált berendezés elkülönített gyűjtésére utal a terméken vagy annak csomagolásán elhelyezett alábbi piktogram is:

A használt és hulladékká vált elektromos, elektronikus berendezés a forgalmazás helyén illetve bármely olyan üzletben, amely a használt és hulladékká vált elektromos, elektronikus berendezéssel jellegében és funkciójában azonos elektromos, elektronikus berendezést értékesít, térítésmentesen átadható.

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. elkötelezett a környezet védelme mellett, ezért már 2010 óta biztosítja vásárlói számára, hogy használaton kívüli elektromos és elektronikus berendezéseit az áruházaiban a vásárlók a kijelölt gyűjtőhelyeken térítésmentesen elhelyezhessék.

Elemet, vagy akkumulátort tartalmazó termékek esetén kérjük azok típusáról, valamint  eltávolításuk biztonságos módjáról tájékozódjon azok használati-kezelési útmutatójában. Elemet és akkumulátort ne a települési hulladékkal együtt dobja ki, azokat helyezze az erre a célra kialakított gyűjtődobozokba.

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. az elkülönítetten gyűjtött hulladékot az erre szakosodott hasznosítónak adja át, mellyel biztosítja a lehető legmagasabb arányú újrahasznosítást, s ezáltal a környezetterhelés csökkentését. A gyártói felelősség elve alapján  az ezzel kapcsolatos, fenti rendeletben meghatározott kötelezettségeinek (visszavétel, átvétel, gyűjtés, kezelés, hasznosításra átadás) teljesítésével kapcsolatban felmerülő költségeket a társaság viseli, erre garanciát vállal.

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról