Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

  • cityspar_114_720x370.jpg

SPAR-csoport

City SPAR szupermarket

Az első City SPAR üzletek 2006-ban nyíltak meg Budapesten, korábbi SPAR szupermarketek átalakítása után; a harmadik üzlet pedig szintén Budapest egyik forgalmas pontján, az Erzséber körúton nyílt meg 2008. áprilisában.

A City SPAR már nevében is a lendületes városi bevásárlási lehetőséget sugallja; vásárlóink pedig tisztább, áttekinthetőbb, kényelmesebb eladótérrel, modern berendezéssel, új termékkörrel találkozhatnak az átalakított üzletekben.

Központban a minőség!

A City SPAR üzletek a SPAR-csoport többi egységére jellemző magas színvonalat, kiváló minőséget képviselik; a megszokott - SPAR márkatermékeket is tartalmazó - választék pedig kiegészült azonnal fogyasztható élelmiszerekkel (kész szendvicsek, pizzák, saláták, helyben sütött ropogós pékáruk, grillezett finom falatok, hidegkonyhai készítmények). Vásárlóinkat szakképzett, segítőkész személyzet várja, biztosítva a gyors, napi bevásárlás lehetőségét.

A hosszú nyitva tartási idő alkalmazkodik a késő estig forgalmas, tömegközlekedési eszközökkel könnyen megközelíthető helyszínekhez.

 

City SPAR üzleteink listája