Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

zoldseges_rakleves_720x370.jpg

Leves

Zöldséges rákleves

30 perc
30 perc

A sárgarépát megtisztítjuk, karikákra vágjuk, majd a felolvasztott vajon kevergetve megfuttatjuk. A babot és a rákfarkat rádobjuk, majd a levessel felöntjük és felforraljuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, a leveshez adjuk, megsózzuk. Ha a zöldségek megpuhultak, a citromlével ízesítjük, az apróra vágott metélőhagymával és korianderrel fűszerezzük.

Összetevők

11 szál sárgarépa
11 kiskanál vaj
2020 dkg fejtett bab
1515 dkg rákfarok
66 dl húsleves
2020 dkg gomba
11 mokkáskanál só
11 kiskanál citromlé
11 csokor metélőhagyma
11 csokor koriander