Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

zoldseges_pikans_halaszle_720x370.jpg

Leves

Zöldséges pikáns halászlé

45 perc
45 perc

A kockára vágott zöldséget olajon félpuhára pároljuk. Felengedjük 1 liter vízzel, beletesszük a kifilézett, beirdalt, csíkokra vágott pontyhúst, a megtisztított halbelsőséget és a halászlékockákat. Babérlevéllel és citromlével ízesítjük és készre főzzük. Tejfölös habarással besűrítjük és citromkarikával díszítve tálaljuk.

Összetevők

55 darab halászlékocka
2020 dkg pontyfilé
1515 dkg belsőség
22 szál sárgarépa
22 szál fehérrépa
0,50,5 darab zellergumó
11 darab citrom
11 evőkanál olaj
11 dl tejföl
11 evőkanál liszt
11 darab babérlevél
11 l víz