Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

kolumbiai_krumplileves_720x370.jpg

Leves

Kolumbiai krumplileves

80 perc
80 perc

A húst kisebb kockákra felvágjuk. A zöldségeket megpucoljuk és szintén kisebb darabokra felvágjuk. Egy edénybe beletesszük a húst és a zöldségeket, az apróra vágott vöröshagymát és a vékonyan felszeletelt fokhagymát, majd felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje. Ízlés szerint fűszerezzük, majd lassú tűzön félpuhára főzzük. Ezután beletesszük a kisebb kockákra vágott krumplit, majd addig főzzük a levest, még minden hozzávaló megpuhul. Ha már minden puha, állandó keverés mellett belecsorgatjuk a tejszínt, és az előzőleg egy kis levessel simára kevert tejfölt. Jól kiforraljuk és pár percig még együtt főzzük.

Tálalás: Tálaláskor a leves tetejét apróra vágott petrezselyemzölddel megszórjuk.

Összetevők

5050 dkg Regnum sertés steak
22 darab sárgarépa
22 darab fehérrépa
11 darab zeller
11 fej vöröshagyma
44 darab burgonya
22 gerezd fokhagyma
33 darab marhahúsleves kocka
11 dl főzőtejszín
22 dl tejföl
22 darab paszternák