Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

jeges_kovaszos_spargaleves_forro_parmai_roppanccsal_720x370.jpg

Leves

Jeges-kovászos spárgaleves

45 perc
45 perc

A leves hozzávalóit egy turmixgépben pár perc alatt krémesre turmixolom, tárolódobozba teszem és tálalásig hűtőben tartom. Tálalás előtt nem sokkal egy serpenyőben ropogósra sütöm a sonkát. A levest tányérokba merem, csöpögtetek rá a joghurtból, esetleg a tökmagolajból, meghintem a kaporral, és a forró sonkát vagy egyszerűen beleállítom, vagy rámorzsolom a levesre.

Összetevők

0,50,5 kg kovászos spárga
22 dl kovászos spárgalé
22 dl zöldség alaplé
22 dl zúzott jég
11 evőkanál méz
1010 dkg pármai sonka
11 pohár joghurt