Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

gesztenye_kremleves_rumos_mazsolaval_720x370.jpg

Leves

Gesztenye krémleves rumos mazsolával

15 perc
15 perc

A tejből egy merőkanálnyit kiveszünk, a pudingport és a cukrot simára keverjük benne. A többi tejet fölforraljuk, a pudingporos tejet kevergetve beleöntjük, a villával összetört gesztenyemasszát hozzáadjuk, és 1-2 percig főzzük. A tűzről lehúzva vaníliás cukorral ízesítjük, majd merülőmixerrel habosítjuk. Rumba áztatott mazsolával megszórva melegen vagy jégbe hűtve kínáljuk.

Összetevők

88 dl tej
11 csomag főzni való vanília puding
33 evőkanál cukor
2525 dkg gesztenyemassza
11 csomag vaníliás cukor
0,50,5 dl rum
1010 dkg mazsola