Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

husmentes_quiche_lorraine_720x370.jpg

Főétel

Húsmentes quiche lorraine

60 perc
60 perc

A sütőt melegítsd elő 200 °C-ra. A póréhagymát karikázd fel, nem forró olívaolajon párold puhára (ne égjen meg), sózd, borsozd. A leveles tésztát terítsd ki a sütőpapírral bélelt tepsire (ha a tészta eleve ebbe van tekerve, ezt a lépést megúszod), majd rendezgesd el rajta a hagymát, morzsold rá a kecskesajtot és hintsd meg az aprított dióval és kakukkfűvel. Sózni-borsozni ér, pár löttyintés olívaolaj is belefér. Finomra aprított friss csili sem árt neki. 15-20 perc alatt sül készre.

Összetevők

11 darab póréhagyma
11 darab leveles tészta
2020 dkg kecskesajt
22 marék dió
11 csipet kakukkfű
11 evőkanál olívaolaj