Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

holstein_borjuszelet_720x370.jpg

Főétel

Holstein borjúszelet

45 perc
45 perc

A húst megmossuk, enyhén kiklopfoljuk, sóval, borssal bedörzsöljük.

A sütőmargarint serpenyőben megforrósítjuk, a szeleteket oldalanként 3 perc alatt megsütjük.

A tojásból a szokásos módon tükörtojást sütünk.

A kenyérszeleteket megpirítjuk, csinos háromszögekre vágjuk, a lazaccal, a szardíniával, a vékony karikákra vágott hagymával megrakjuk.

Tálaláskor a tükörtojást a borjúszeletekre rakjuk, a szardellafilével, a vékony csíkokra vágott lazaccal és a kapribogyóval díszítjük, köretként a rakott pirítóst kínáljuk hozzá.

Összetevők

44 darab borjúcomb
11 csipet só
11 csipet őrölt fekete bors
44 evőkanál liszt
44 evőkanál sütőmargarin
44 evőkanál vaj
44 darab tojás
44 darab szardellafilé
22 kiskanál kapribogyó
44 szelet kenyér
44 szelet füstölt lazac
44 olajos szardínia
22 fej vöröshagyma
22 kis üveg fekete kaviár