Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

harcsafile_roston_fokhagymas_paradicsomos_raguval_720x370.jpg

Főétel

Harcsafilé roston

25 perc
25 perc

A harcsaszeleteket besózzuk, majd lisztbe forgatjuk és forró olajon megsütjük.

Tálra szedjük, majd a maradék olajon a megtisztított és vékony szeletekre vágott fokhagymát, a kockákra darabolt paradicsomot, meg a fölaprított petrezselymet megfuttatjuk, kissé megsózzuk.

A sült halat a raguval leöntve tálaljuk.

Összetevők

44 szelet harcsafilé
11 csipet só
33 evőkanál liszt
11 dl olaj
44 gerezd fokhagyma
44 darab paradicsom
11 csokor petrezselyem