Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

grillezett_kapia_haloumival_toltve_720x370.jpg

Főétel

Grillezett kápia halloumival töltve

15 perc
15 perc

A paprikát mosd meg, majd egészben dobd 180-200 °C-os sütőbe, amíg szenes nem lesz a héja. Zárd zacskóba vagy egy dobozba őket - amíg kihűlnek, a saját gőzükben kicsit elválik a héj a gyümölcshústól, így könnyebb lesz megpucolni. Vágd le a csumát, kapard ki a magokat, majd húzd le a héjat. Ha ügyes vagy, egyben marad a paprika és meg tudod tölteni. A halloumit vágd akkora darabokra, hogy bele tudd tuszkolni a kápiákba anélkül, hogy szétszakadnának. Grillrácson vagy grillserpenyőben süsd kevés olívaolajon, borsozd meg, majd tálald melegen friss zöldsalátával.

Összetevők

22 darab kápia paprika
250250 gramm halloumi sajt