Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

altalanos_recept_720x370.jpg

Főétel

Grillezett halfilé párolt póréhagymával

50 perc
50 perc

A halat megmossuk, leszárogatjuk, sóval, borssal bedörzsöljük.

Az előkészített szeleteket olajozott rostsütő lapra fektetjük, 8-10 perc alatt ropogós pirosra sütjük. Sütés közben néhányszor megforgatjuk és az olajjal kenegetjük. A pórét megmossuk, felkarikázzuk, serpenyőben kevés olajon megpároljuk, majd a chiliszósszal meglocsoljuk. Tálaláskor a csípős póréhagymát a halakra halmozzuk.

Friss salátákkal, burgonyapürével és száraz fehérborral kínáljuk.

Összetevők

44 darab halfilé
11 mokkáskanál só
11 csipet őrölt fekete bors
0,50,5 dl olívaolaj
2020 dkg póréhagyma
22 kiskanál chiliszósz