Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

gombas_spargaragu_720x370.jpg

Főétel

Gombás spárgaragu

25 perc
25 perc

A szalonnát kis kockákra vágjuk és zsírját kisütjük. A pörcöt kiemeljük, majd a felkarikázott újhagymát a visszamaradt zsiradékon megfuttatjuk.

A spárgát megmossuk, megtisztítjuk, 3 centis darabokra vágjuk és a hagymára dobjuk. Néhány perc múlva a vékony szeletekre vágott gombát is belekeverjük, és együtt rázogatva, hogy a spárga ne törjön, puhára pároljuk. Végül a megmosott koktélparadicsomokat is hozzáadjuk.

Tálaláskor a szalonnapörccel megszórjuk.

Összetevők

1010 dkg húsos szalonna
11 csomó újhagyma
3030 dkg zöld spárga
3030 dkg gomba
1010 dkg koktélparadicsom