Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

foliaban_sult_csirkeragu_720x370.jpg

Főétel

Fóliában sült csirkeragu

30 perc
30 perc

A csirkemellet 2 centis kockákra vágjuk, tálba szórjuk. Fél kiskanál sóval, az olajjal, az apróra vágott hagymával, a szójaszósszal, a reszelt gyömbérrel és a fehérborral jól összeforgatjuk. Letakarva, hűtőszekrényben 2 órán át érleljük.

Ezután a húskockákat hármasával-négyesével kis alufólia lapokba csomagoljuk. A sütéshez való olajat wokban megforrósítjuk, a húscsomagocskákat fóliástul 4-5 percig sütjük benne. Egyszerre nem kell mindet, hogy biztosan megsüljenek. Fóliában tálaljuk, párolt gyümölcsökkel körítjük.

Összetevők

7070 dkg csirkemell filé
11 csipet só
22 evőkanál olaj
11 darab vöröshagyma
22 evőkanál szójaszósz
11 kiskanál frissen reszelt gyömbér
33 evőkanál fehérbor