Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

egeszben_sutott_gongyolt_csaszarhus_720x370.jpg

Főétel

Egészben sütött, göngyölt császárhús

120 perc
120 perc

A göngyölt császárhúst dörzsöljük át sóval, darált borssal, és tegyük egy sütőzacskóba. Tegyünk a hús mellé egy egész fej fokhagymát félbevágva és két paprikát szeletelve. Zárjuk be a zacskót, óvatosan szúrjuk be pár helyen, majd tegyük 200 fokra előmelegített sütőbe 20-25 percre. Majd vegyük vissza a sütő hőfokát 140 fokra és bő másfél órán át süssük. Tálaláskor a húst locsoljuk meg a sütőzacskóban visszamaradt pecsenyelével, amibe belenyomjuk a sült paprikát és a fokhagymát is.

Összetevők

1,51,5 kg Regnum göngyölt császárhús
11 fej fokhagyma
22 darab TV paprika
11 kávéskanál őrölt bors (ízlés szerint)
11 kávéskanál só (ízlés szerint)