Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

csoben_sult_fussili_720x370.jpg

Főétel

Csőben sült fussili

30 perc
30 perc

A tésztát sós vízben kifőzöm. Ha leszűrtem, felhevített olívaolajban megpirítom kicsit.

A túrót villával áttöröm, hozzákeverem a lecsepegtetett tonhalkonzerveket, majd a borral és vajjal kikeverem. Sózom, borsozom. A tésztát hőálló tálba teszem, majd ráöntöm az előbb elkészített masszát. Egyenletesen elkeverem, majd rászóróm a reszelt sajtot. Előmelegített sütőbe sütöm, míg a sajt rá nem pirul.

Összetevők

11 dl fehérbor
22 darab tonhal konzerv
11 csomag tészta
2525 dkg túró
11 dl olívaolaj
55 dkg vaj
2020 dkg reszelt sajt