Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

csirkegolyo_720x370.jpg

Főétel

Csirkegolyó

45 perc
45 perc

A csirkehúst és a többi hozzávalót az aprítógépbe tesszük és krémesre kevertetjük. Mindazonáltal, hiába bízzuk a munka dandárját az aprítógépre, érdemes a hozzávalókat apróbb darabokra vágni, mielőtt a gépbe tesszük! Nedves vagy olajos kézzel kis golyókat készítünk a masszából, ezeket bepanírozzuk, azaz először lisztbe, majd felvert tojásba, végül prézlibe hengergetjük, majd bő olajban kisütjük.

Összetevők

4040 dkg csirkemellfilé
1515 dkg parmezán
33 evőkanál zsemlemorzsa
22 darab tojás
22 evőkanál zöld olivabogyó
11 kiskanál fokhagyma granulátum
11 csipet bors
11 csipet só
22 evőkanál olívaolaj
1515 dkg paradicsom
11 l napraforgóolaj