Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

Csirke_kebab_mezes_kivi_martassal_720_370.jpg

Főétel

Csirke kebab mézes kivimártással

35 perc
35 perc

A csirkét megmossuk, leszárogatjuk, majd kb. 2 centis kockákra daraboljuk. A húskockákat szorosan bambusznyársra húzzuk, sóval és borssal körös-körül bedörzsöljük. Serpenyőben kevés fölhevített olajon, időnként megforgatva 7-8 perc alatt megsütjük.

A fölolvasztott vajon a meghámozott és kis kockákra vágott kivit kissé megfuttatjuk, a mézzel meglocsoljuk.

Tálaláskor a csirkenyársakat párolt rizzsel és a mézes kivivel körítjük.

Összetevők

2525 dkg csirkemell filé
11 csipet só
11 csipet durvára őrölt fekete bors
33 evőkanál olaj
33 dkg vaj
33 darab kivi
22 evőkanál méz