Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

CSIPOS_ZOLDBABOS_PULYKAKOCKAK_720_370.jpg

Főétel

Csípős zöldbabos pulykakockák

30 perc
30 perc

A két centis kockákra vágott húst a forró olajra dobjuk és kevergetve fehéredésig sütjük. Sózzuk, borsozzuk, a zúzott fokhagymával fűszerezzük. A babot felengedés nélkül beleszórjuk és együtt, most már csak rázogatva puhára pároljuk, végül a chili paprikával tüzesítjük. Forrón, magvas rozscipót kínálva mellé tálaljuk.

Összetevők

6060 dkg pulyka medalion
44 evőkanál olaj
22 gerezd fokhagyma
4040 dkg zöldbab
11 mokkáskanál chili paprika