Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

Csipos_pulykaszelet_720_370.jpg

Főétel

Csípős pulykaszelet

15 perc
15 perc

A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, széleiket, inas részeiket bevágjuk. Mindkét oldalukat sóval, borssal meghintjük, és a mustár meg az olaj felével bekenjük. 1 napra, de legalább 1 éjszakára letakarva hűtőszekrénybe tesszük. Közvetlenül tálalás előtt a páctól lecsöpögtetett szeleteket serpenyőben, közepes lángon, a maradék olajban szép pirosra sütjük. Ez oldalanként 3 perc. A visszamaradó páclevet a többi mustárral meg a paprikakrémmel összekeverjük. Tálaláskor a szeleteket ezzel a fűszeres mártással megkenjük. Köretnek nagy adag zöldsaláta illik hozzá.

Összetevők

88 szelet pulyka medalion
11 kiskanál só
11 mokkáskanál őrölt fekete bors
22 evőkanál dijoni mustár
44 evőkanál olaj
11 mokkáskanál csípős paprikakrém