Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

Csevapcsicsa_720_370.jpg

Főétel

Csevapcsicsa

45 perc
45 perc

A húst a sóval, borssal, szódabikarbónával alaposan összedolgozom, ujjnyi kolbászkákat gyúrok belőle, és lefóliázva sütésig, de minimum fél napon át hűtőben érlelem össze az ízeket. Ez is faszenes fogás, ne süssük másképp (és itt is érvényes, hogy túl sem!), mert nem lesz olyan finom. Tálalás a pleskavicával megegyező.

Összetevők

3030 dkg sertéshús (darált)
3030 dkg marhahús (darált)
11 evőkanál só
11 teáskanál őrölt bors (ízlés szerint)
11 teáskanál szódabikarbóna