Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

Brokkolis_gombas_pulykaragu_720_370.jpg

Főétel

Brokkolis-gombás pulykaragu

45 perc
45 perc

A pulykamellet megmossuk, leszárogatjuk, majd vékony csíkokra vágjuk. A fölhevített olajon a finomra vágott hagymát megfuttatjuk, a húst rádobjuk, megsózzuk, megborsozzuk, a szerecsendióval fűszerezzük. Kevergetve 5-6 percig pirítjuk.

Közben a gombát megtisztítjuk, vékony cikkekre vágjuk, majd a félig puha húsra dobjuk, együtt tovább pirítjuk. Végül a szobahőmérsékleten fölengedett brokkolit is hozzáadjuk, kissé átforrósítjuk, és azon melegében tányérokra szedjük. Önmagában vagy párolt rizzsel kínáljuk.

Összetevők

4040 dkg pulykamellfilé
11 kisebb vöröshagyma
22 evőkanál olaj
11 csipet só
11 csipet őrölt fekete bors
11 kávéskanál szerecsendió
2020 dkg barna csiperkegomba
2020 dkg fagyasztott brokkoli