Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

ananaszos_sertesnyars_720_370.jpg

Főétel

Ananászos sertésnyárs

60 perc
60 perc

A húst megmossuk, leszárogatjuk, majd kb 1,5 centis kockákra vágjuk. A páchoz valókat alaposan összekeverjük, a húskockákat beleforgatjuk, majd letakarva, hűtőszekrényben egy éjszakán át érleljük. Az ananászt megtisztítjuk, hosszában félbevágva, torzsáját kimetsszük, húsát 1,5 centis kockákra daraboljuk. A pácolt hússal váltakozva nyársra húzzuk, majd nem túl izzó faszénparázs fölé helyezett rostsütő lapon többször megforgatva, kb. 15 perc alatt megsütjük. Sütés közben a maradék páclével vagy olajjal kenegetjük.

Összetevők

6060 dkg Regnum sertés steak
11 dl olaj
11 kiskanál só
11 mokkáskanál őrölt fekete bors
11 mokkáskanál garam masala
11 kiskanál szójaszósz
11 dl sör
2525 dkg ananász