Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

altalanos_recept_720x370.jpg

Főétel

Agglegény kedvence

45 perc
45 perc

A karajt kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A tepsit vagy jénai tálat olajozzuk, egymás mellé rakjuk a hússzeleteket.
Az almát vékony gerezdekre szeljük héjastul, és a húsra rétegezzük. Megszórjuk fahéjjal, és vajdarabkákat szórunk rá. Ízlés szerint befedjük hagymakarikákkal. Alufóliával lefedve 25-30 percig sütjük, majd a fóliát levesszük róla, rövid ideig készre sütjük. Tálalás: Burgonyapürével tálaljuk.

Összetevők

44 szelet sertéskaraj
22 fej vöröshagyma
44 darab alma