Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

zoldseges_kremsajtgolyok_720x370.jpg

Előétel

Zöldséges krémsajtgolyók

15 perc
15 perc

A tejfölt borítsuk egyben egy áteresztő textilbe, kössük át szorosan és függesszük fel 24 órára. Hagyjuk, hogy a savó kicsöpögjön belőle. A kész natúr krémsajtba keverjük bele a porított gabonákat, a parmezánt, sót, borsot, fokhagymát. A snidlinget aprítsuk finomra, a répát reszeltjük szintén finomra. A krémből formázzunk diónyi golyókat, és forgassuk meg a zöldségekbe. Fogyasztás előtt tartsuk hűtőben.

Összetevők

44 dl tejföl
22 gerezd fokhagyma
11 evőkanál kalciton
11 evőkanál reszelt parmezán