Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

vajbabos_ropogos_720x370.jpg

Előétel

Vajbabos ropogós

30 perc
30 perc

A vajbabot vajon és borban megpirítjuk. Sóval, borssal, fokhagymával ízesítjük. A kenyeret megpirítjuk. A camembert sajtot vékony szeletekre szeleteljük. A párolt vajbabot a kenyerekre halmozzuk, majd a sajtszeleteket ráhelyezzük. Előmelegített grillsütőben 5 perc alatt ropogósra pirítjuk.

Összetevők

33 gramm vaj
450450 gramm vajbab
11 csomag tihanyi camembert
11 dl száraz fehérbor
11 darab kukoricás kenyér
22 gerezd fokhagyma
1,21,2 kiskanál só
11 kiskanál őrölt fekete bors