Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

altalanos_recept_720x370.jpg

Előétel

Túrós-tonhalas kence

15 perc
15 perc

A tonhalat és a túrót az olívaolajjal és egy kevés tonhallével botmixerrel turmixoljuk. Hozzákeverjük az uborkakockákat, a metélőhagymát és a mustárt. Sózzuk, borsozzuk, kevés citromlével savanyítjuk és hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. A tonhalat nem muszáj pürésíteni, egy villával is szét lehet nyomkodni és a túróba utólag belekeverni.

Összetevők

11 darab tonhalkonzerv
2525 dkg túró
11 evőkanál olívaolaj
11 csokor metélőhagyma
22 teáskanál mustár
22 darab savanyú uborka