Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

tramezzini_caldo_kemenytojassal_720x370.jpg

Előétel

Tramezzini caldo keménytojással

30 perc
30 perc

Először az ízesített olajakat készítjük el: a chilis olajhoz az Erős Pistát keverjük el az olívaolajjal, a fokhagymás olajhoz pedig értelemszerűen az áttört fokhagymagerezdeket. A kemény tojást, a paradicsomot, a zöld olívát felkarikázzuk. A toastkenyerek belső oldalát megkenjük fokhagymás olajjal, egyiket behelyezzük a szendvicssütőbe. Rátesszük a kemény tojást, sózzuk, borsozzuk, következik a paradicsom, sózzuk, megszórjuk oregánóval, majd szórunk rá a parmezánból és a zöld olívából, végül a vékonyra vágott salátából is. Befedjük a másik szelet kenyérrel. A sütőt összezárjuk és a szendvicset 2-3 perc alatt készre sütjük.

Összetevők

44 darab kemény tojás
22 darab paradicsom
0,50,5 gramm bazsalikom
1010 dkg parmezán sajt
22 evőkanál zöld olivabogyó
0,250,25 fej jégsaláta
11 csipet só
11 csipet bors
11 csomag toast kenyér
22 dl olívaolaj
22 gerezd fokhagyma
22 teáskanál Erős Pista