Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

toltott_tojas_variaciok_720x370.jpg

Előétel

Töltött tojás variációk

30 perc
30 perc

A tojásokat 10 perc alatt keményre főzöm, majd kihűtöm és héjastól kettévágom. A sárgákat kiszedem, 5-5 tojássárgáját külön teszek, a fehérjéket egy tálra sorakoztatom. A különböző töltelékek hozzávalóit egy robotgépben pürésítem, majd az előkészített fehérjékbe kanalazom, ízlés szerint díszítem és tálalom. Ha előre szeretnék készülni, akkor a töltelékeket egy-egy dobozban lezárva hűtőbe teszem és legkésőbb másnap tálalom. Füstölt, főtt vagy épp szárított sonkák egyaránt remekül passzolnak a tojásokhoz.

Összetevők

2020 darab főtt tojás
55 tojás sárgája (szardíniás)
0,50,5 doboz szardínia (szardíniás)
0,250,25 citrom leve (szardíniás)
22 evőkanál joghurt (szardíniás)
11 szál újhagyma (szardíniás)
22 evőkanál snidling (szardíniás)
11 evőkanál kapribogyó (szardíniás)
55 tojás sárgája (kaviáros)
11 doboz fekete kaviár (kaviáros)
0,50,5 citrom leve (kaviáros)
11 gerezd fokhagyma (kaviáros)
11 csipet szerecsendió (kaviáros)
55 tojás sárgája (avokádós)
0,50,5 darab avokádó (avokádós)
11 gerezd fokhagyma (avokádós)
0,250,25 lime leve (avokádós)
11 evőkanál korianderlevél (avokádós)
0,50,5 fej lilahagyma (avokádós)
11 evőkanál joghurt (avokádós)