Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

tojasos_szendvicskrem_sonkaval_720x370.jpg

Előétel

Tojásos szendvicskrém sonkával

15 perc
15 perc

A tojásokat félbevágjuk, a sárgákat kivesszük a fehérjékből, tálkába tesszük és simára keverjük a majonézzel. Ízesítjük a mustárral, a Worchestershire-szósszal, sóval, borssal. Kis kockákra vágjuk a fehérjét és a hagymát, a petrezselymet és a füstölt sonkát felaprítjuk, és ezeket is a majonézes-tojássárgás krémhez keverjük. Ha jól összedolgoztuk a hozzávalókat, sóval utánaízesítünk; aki savanykásan szereti, tehet bele több mustárt.

Tálalás: Szendvicskenyérre, bagettre kenve fogyaszthatjuk. Előételként tálaljuk tányérokon, szépen díszítve, de büfé részeként is nagyon jó. Lehet a krémmel tojásokat vagy sonkaroládokat tölteni.

Összetevők

55 darab főtt tojás
0,250,25 fej vöröshagyma
11 teáskanál mustár
55 dkg majonéz
11 csokor petrezselyem
22 teáskanál worchester szósz