Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

sajtkremmel_toltott_uborka_720x370.jpg

Előétel

Sajtkrémmel töltött uborka

30 perc
30 perc

Az uborkát megmossuk, leszárogatjuk, majd a héjából egy úgynevezett dresszírkéssel vékony csíkokat húzunk le. Ezután az uborkát kb. 5 centis darabokra vágjuk, belsejüket karalábévájóval kikaparjuk. A krémhez a krémtúrót a vajjal simára keverjük, megsózzuk, megborsozzuk, a zúzott fokhagymával meg a felaprított kaporral fűszerezzük. A krémet az uborkák üregébe töltjük, durvára vágott pisztáciával megszórjuk, végül metélőhagymával díszítjük.

Összetevők

22 szál kígyóuborka
2525 dkg krémsajt
1010 dkg vaj
11 gerezd fokhagyma
11 csokor kapor