Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

altalanos_recept_720x370.jpg

Előétel

Rakott hús

80 perc
80 perc

Az őzgerinc formát kibéleljük a baconszeletekkel, keresztben. A húst megtisztítjuk. Sózzuk, borsozzuk. A hússzeleteket lisztbe, tojásba, reszelt sajtba forgatjuk. Rétegesen beletesszük a szalonnaszeletekre, amíg el nem fogy a hús. (A sorok közé lehet aszalt szilvát is tenni.) A végén a bacont ráhajtjuk a húsok tetejére. 180 fokra előmelegített sütőben letakarva kb. 1 órán át sütjük, majd levéve a fóliát kicsit pirítjuk. 5Kiváló vendégváró hidegtál! Tálalás: Hidegen szabad a formából kiönteni és szeletelni.

Összetevők

5555 dkg csirkemellfilé
11 csomag bacon
22 darab tojás