Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

paradicsomos_tonhalas_szendvicskrem_720x370.jpg

Előétel

Paradicsomos-tonhalas szendvicskrém

15 perc
15 perc

A zselatinlapokat beáztatjuk, a tonhalat leszűrjük. Az összes hozzávalót aprítógépbe tesszük, elindítjuk a gépet. A zselatint kinyomkodjuk, ha már megpuhult, és egy evőkanál forró vízben feloldjuk. Ezt is a többihez tesszük, tovább turmixolva egy kicsit. A kész szendvicskrémet tálba tesszük, lefedjük, és 24 órára hűtőszekrénybe rakjuk.

Tálalás: Szendvicskenyérre vagy bagettre kenhetjük és kis uborkaszeletkével, petrezselyemmel díszíthetjük; a keménytojás is jól illik hozzá.

Összetevők

55 darab tonhal konzerv
2020 dkg majonéz
22 evőkanál ketchup
11 teáskanál sűrített paradicsom
0,250,25 fej vöröshagyma
11 teáskanál cukor
11 kiskanál őrölt fehérbors
11 teáskanál só
11 darab citrom
22 darab zselatinlap