Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

olivas_paradicsomragu_grillezett_rakkal_720x370.jpg

Előétel

Olivás paradicsomragu grillezett rákkal

30 perc
30 perc

A paradicsomokat leforrázzuk, héját lehúzzuk, húsát apró kockákra vágjuk. Az olívaolajjal meglocsoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, a zúzott fokhagymával fűszerezzük, végül a felaprított bazsalikomlevéllel és olajbogyóval összekeverjük. A rákot a felolvasztott vajon megpirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, a zúzott fokhagymával (2 gerezd) fűszerezzük. Tálalás előtt a kenyérszeleteket megpirítjuk, az olivás paradicsomraguval megrakjuk, majd a grillezett rákokat a tetejére halmozzuk.

Összetevők

66 darab paradicsom
44 evőkanál olívaolaj
0,50,5 csokor bazsalikom
77 gerezd fokhagyma
1010 darab fekete olívabogyó
1212 szelet barna kenyér
2020 dkg rák
55 dkg vaj