Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

obatzer_720x370.jpg

Előétel

Obatzer

15 perc
15 perc

A hagymát és az ecetes uborkát nagyon apróra vágjuk. A camembert-t is feldaraboljuk, majd összekeverjük a vajjal, a fűszerekkel és a tojássárgájával. A végén sózzuk. A metélőhagymát apróra vágva hozzákeverjük.

Tálalás: Fehér vagy barna kenyérre kenve egyaránt finom ez a bajor szendvicskrém. Sör és extra hagyma jól megy hozzá.

Összetevők

2525 dkg camembert
66 dkg vaj
0,50,5 fej vöröshagyma
22 teáskanál fűszerpaprika
11 teáskanál őrölt kömény
11 evőkanál metélőhagyma
11 tojás sárgája
11 dkg ecetes uborka