Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

kaszinotojas_franciasalataval_720x370.jpg

Előétel

Kaszinótojás franciasalátával

45 perc
45 perc

A tojást sós vízben keményre főzzük, majd megpucoljuk és hagyjuk kihűlni. A sárgarépát és a krumplit meghámozzuk, kockákra vágjuk, és a borsóval megfőzzük, leszűrjük, hagyjuk kihűlni. A tejfölt a majonézzel, mustárra, sóval, borssal és kevés citromlével kikeverjük. A tojás alsó felét levágjuk, a sárgáját kevés mártással kikeverjük és visszatöltjük a tojásba. A levágott tojásfehérjét felkockázzuk, és a zöldségekhez adjuk, amibe belekeverjük a maradék mártást. A franciasalátát egy tálra halmozzuk, és ráállítjuk a megtöltött tojásokat.

Összetevők

44 darab tojás
22 darab sárgarépa
22 darab burgonya
11 darab alma
22 evőkanál mustár
55 evőkanál majonéz