Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

karfiolkrem_720x370.jpg

Előétel

Karfiolkrém

30 perc
30 perc

A megtisztított karfiolt felrakjuk főni, közben a sajtot megreszeljük. Ha jó puha már a karfiol, leszűrjük, kihűtjük. Turmixgépbe öntjük a joghurtot, a vajat, az apró rózsáira szedett karfiolt, a reszelt sajtot és a fűszereket. A masszát félretesszük pihenni (akár hűtőbe), hogy az ízek jól összeérjenek. Pirított kenyérre kenve kitűnő, de sült húsok mellé is kínálhatjuk.

Összetevők

11 fej karfiol
55 dkg sajt
33 dkg vaj
11 darab joghurt
11 mokkáskanál kurkuma