Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

husos_majonezes_szendvicskrem_720x370.jpg

Előétel

Húsos-majonézes szendvicskrém

15 perc
15 perc

A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A túrót, a majonézt és a mustárt krémesre turmixoljuk. A párizsit és az uborkát nagyon apróra vágjuk és belekeverjük a túrókrémbe. A zselatint feloldjuk két evőkanál forró vízben, majd gyorsan összekeverjük a már elkészített masszával. Jól lezárható edénybe tesszük, és felhasználás előtt hűtőszekrényben tároljuk, legalább egy órán át.

Tálalás: Fehér szendvicskenyérre kenjük a masszát és koktél paradicsommal, petrezselyemzölddel díszítjük. Salátaként tányérokra adagolva is tálalható, ebben az esetben nem rakunk bele zselatint.

Összetevők

1515 dkg ecetes uborka
1212 dkg majonéz
11 evőkanál mustár
1212 dkg túró
11 darab zselatinlap
3535 dkg füstölt párizsi