Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

grissini_aszalt_paradicsommal_720x370.jpg

Előétel

Grissini aszalt paradicsommal

30 perc
30 perc

A paradicsomon kívül az összes hozzávalóból dagassz rugalmas tésztát (a víz pontos mennyisége a liszttől függ, plusz liszttel/vízzel érheted el a megfelelő állagot). Keleszd egy órát, gyúrd át, keleszd még egy órát. Gyúrd hozzá a felszeletelt paradicsomot és nyújts a tésztából hosszú rudacskákat. 240-250 °C-os sütőben 10 perc alatt megsülnek (ne használj légkeverést).

Összetevők

2020 dkg kenyérliszt
44 darab aszalt paradicsom
1,51,5 dl víz (langyos)
0,250,25 darab élesztő
11 mokkáskanál só
11 teáskanál méz
22 evőkanál olívaolaj