Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

gombas_szendvicskrem_720x370.jpg

Előétel

Gombás szendvicskrém

30 perc
30 perc

A gombát apró kockákra vágjuk és egy serpenyőben párolni kezdjük az olívaolajon. Sózzuk, majd amikor a gomba leve elfőtt, lehúzzuk a serpenyőt a tűzhelyről. Amikor a gomba teljesen kihűlt, sózzuk, borsozzuk és reszelünk rá szerecsendiót. Összekeverjük a majonézzel, citromlével ízesítjük, és hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet is.

Tálalás: A szendvicskrémet bagettre vagy szendvicskenyérre kenjük, paradicsommal, madárbegysalátával és petrezselyemzölddel díszítjük.

Összetevők

5050 dkg csiperke gomba
33 evőkanál olívaolaj
0,50,5 kiskanál őrölt fekete bors
0,50,5 kiskanál reszelt szerecsendió
11 csokor petrezselyem
11 teáskanál citromlé
1515 dkg majonéz