Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az oldal további használatával Ön automatikusan hozzájárul a sütik használatához.
Bővebb információ a sütikről és azok használatáról

fetas_tokmagolajos_szendvicskrem_720x370.jpg

Előétel

Fetás-tökmagolajos szendvicskrém

15 perc
15 perc

Aprítógépbe tesszük a fetát és a fokhagymát. Elindítjuk a gépet. Ugyanúgy járunk el, mintha házi majonézt készítenénk: a tökmagolajat az elején csepegtetve, majd bátrabban öntjük az egyre inkább krémesedő masszához. A feta fajtájától függően több vagy kevesebb olajtól lesz házi majonéz sűrűségű a szendvicskrémünk.

Tálalás: Barna kenyérre kenve, óriás főtt babbal, paprikával díszítve kínáljuk. A paradicsom is jól illik hozzá.

Összetevők

4040 dkg fetasajt
11 gerezd fokhagyma
11 adag tökmagolaj